Pályázati felhívások

Mexikó Magyarországi Nagykövetsége pályázati felhívása

Mexikó Magyarországi Nagykövetsége szakmai gyakorlati lehetőség biztosítása céljából pályázatot ír ki. A gyakornokság feltétele a spanyol nyelv magas szintű ismerete.

Hallgatói Önkormányzati Választásokat kiírása a 2018/2019. tanévre

Médiatudományi Intézet pályázati felhívása

Az NMHH Médiatanács Médiatudományi Intézete az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Állam- és Jogtudományi Szekciójához kötődően immár negyedik alkalommal hirdet pályázatot hírközlési vagy médiajoggal foglalkozó hallgatók számára. 

Az pályázatra az OTDK Infokommunikáció és Médiajogi Tagozatába nevezhető, a hírközlési jog és a médiajog témakörében írt pályaművek nevezhetőek. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy az OTDK-ra írt munka bejusson az országos megmérettetésre, elég ha az igazoltan alkalmas a nevezésre. A pályázatra a hallgatók 2019. december 1-jén éjfélig nyújthatják be pályamunkáikat a Médiatudományi Intézethez.

A nevezés részletes feltételeit a Pályázati Felhívás tartalmazza. 

Pályázati felhívás Czetz János honvédtábornok és az 1848/49-es szabadságharc emlékének ápolása

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170-dik évfordulója alkalmából a Fővárosi Örmény Önkormányzat és a Csíkkörzeti Magyar Örmény Szentháromság Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon és Romániában élő magyar, valamint Argentínában élő argentin és magyar fiatalok számára. A kiírás célja: a székely örmény származású Czetz János honvédtábornok, továbbá az 1848/49-es szabadságharc emlékének ápolása az ifjúsági közösségek támogatása által, valamint ezen személyek és közösségek Magyarországgal való kapcsolatának ápolása, közösségteremtés.

Rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás 2018/2019. tanév I. félév

Kiírásra került a rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás a 2018/2019 tanév első félévére. Az alábbiakban elérhető a pályázati felhívás és annak mellékletei. A pályázat beadási határideje 2018. szeptember 27. 12 óra.

Pályázat felsőoktatási intézmények hallgatói és felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók részére

A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2018 elnyerésére, melynek célja fenntartható közbeszerzési témában készült szakdolgozat, évfolyamdolgozat vagy tanulmány díjazása felsőoktatási intézmények tanulói, valamint a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók számára.

JózsiTóth Gergő Kollégiumi Közösségi Díj 2017/2018. tanév

Az NKE ÁKK Hallgatói Önkormányzata, a Kollégiumi Bizottság és a Közigazgatás-tudományi Egyesület pályázatot hirdet Józsi-Tóh Gergő Kollégiumi Közösségi Díj réven. Az ösztöndíj célja a kollégiumi közéletben aktívan résztvevő, szervező munkát végző hallgatók jutalmazása.

„70 éves az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata” címmel meghirdetett pályázat

Az alapvető jogok biztosa az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata aláírásának 70. évfordulója alkalmából, az évfordulóra való méltó megemlékezés céljából pályázatot hirdet alap-, mester- és doktori képzésben részt vevő hallgatók részére. A pályázati kiírás a www.ajbh.hu honlapról is letölthető.

Tudományos diákköri ösztöndíj 2017/2018. tanév II. félév

Publico Bono pályázati felhívás 2017/18-as tanév II. félévére

Kiemelt tanulmányi ösztöndíj 2018/19. tanév I. félév

Rendszeres szociális ösztöndíj 2017/18. tanév II. félév

Budapest Ösztöndíj Program 2018/2019. év

Külföldi részképzés támogatása 2018/2019. tanév 1. félév

Szakkollégiumi ösztöndíj 2017/2018. tanév II. félév