NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Újra nyílt napok az NKE-n!

Idén is központi nyílt napokkal várja a képzései iránt érdeklődő fiatalokat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A november és január végi rendezvényeken nemcsak tájékoztatást kaphatnak a résztvevők a képzésekről, hanem bemutatókon, kiállításokon is részt vehetnek és lehetőségük lesz például a rendészeti fizikai alkalmassági vizsgálat elvégzésére is.

Az NKE két alkalommal tart központi nyílt napot a felvételit megelőző időszakban. A pályaválasztás előtt állókat november 23-án, valamint január 26-án 10 órától várják a Ludovika Campuson. Mindkét alkalommal bemutatkoznak az egyetem karai és intézetei, így részletes információkat kaphatnak az érdeklődők a rendészeti, a honvédelmi, a közigazgatási, a nemzetközi, a vízügyi, valamint a katasztrófavédelmi képzésekről. Emellett bemutatkoznak a kari és egyetemi hallgatói önkormányzatok, valamint a szakkollégiumok is. A nyílt napok résztvevői tájékoztatást kaphatnak a felvételi követelmények mellett az egyre bővülő Erasmus mobilitási programokról és a sportolási lehetőségekről. A karok külön bemutatókkal is készülnek majd, a rendészeti képzés iránt érdeklődők pedig akár ki is próbálhatják majd a fizikai felvételi mozgásformáit, a Campus téren pedig rendőrségi eszközöket is megtekinthetnek. Mindenki megismerkedhet a Ludovika Campuson található épületekkel, így például a történelmi emlékhelynek nyilvánított Ludovika Főépülettel, az új oktatási épülettel, a Rendészettudományi Kar speciális épületével, valamint a nemrég átadott sportlétesítményekkel is. Az érdeklődők megtekinthetik majd a campuson található kollégiumokat is.

A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (HHK) és a Víztudományi Kar (VTK) saját otthonában is várja majd a látogatókat. A HHK a Katasztrófavédelmi Intézettel kiegészülve december 7-én a Hungária körúti Zrínyi egyetemi campuson, míg a VTK december 5-én és január 17-én a bajai campuson fogadja a képzések iránt érdeklődőket.

További információk: felveteli.uni-nke.hu


Címkék: UNI-NKE nyílt nap