NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

ADVENT A LUDOVIKÁN

December 2-án indul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adventi programsorozata. A kisebb és nagyobb gyerekeket egyaránt megörvendeztető, három vasárnap délutánt megtöltő közös karácsonyi készülődés kellemes és egyben hasznos időtöltést ígér az egész család számára.

Az egyetemi Oktatási Központ aulája december 2-án, 9-én és 16-án nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A 13 órától 17 óráig tartó benti programok során interaktív karácsonyi mesejáték szórakoztatja az egybegyűlteket, majd karácsonyi fenyődíszeket, ajándékozható kisebb karácsonyi dísztárgyakat készíthetnek a gyerekek.

Mindhárom alkalommal 17 órakor a Campus téren folytatódik a program, ahol a karácsonyi idillt az NKE 10 méteres karácsonyfája és az adventi gyertya meggyújtása biztosítja. A kellemes hangulathoz a méltán híres sztárfellépők zenei aláfestése járul hozzá hétről hétre. 

December 2-án az első gyertyát Koltay András rektor és Orbán Balázs államtitkár gyújtja meg. Fellép Tóth Gabi és Csóka Peti.

December 9-én ünnepi gondolatokat mond és gyertyát gyújt Böjte Csaba, fellép Kubinyi Juli és Rosonczy – Kovács Mihály.

December 16-án  Sára Botond és Bácskai János polgármesterek gyújtanak gyertyát az adventi koszorún, a zenéről Pál István Szalonna és bandája gondoskodik.

 

Készüljünk együtt a karácsonyra! Találkozzunk először december 2-án!